WHISKY PORTAL : ВИСКИ : ИНФОРМАЦИОННЫЙ ПОРТАЛ

From the Blog

Odnobochkovy uiski.

…Pyes veten se çfarë single malt whiskey, uiski [single malt whiskey], është, në një kuptim, një shpikje moderne. Në faqet e historisë, ai pati kohët e fundit.

Përzier uiski dhe single malt whiskey

Për një kohë shumë të gjatë uiski është prodhuar vetëm nga përzierja [përzierja], dhe pastaj single malt whiskey, drejtimin [single malt whiskey] nuk u shfaq shumë kohë më parë, si shumë të imagjinohet ajo. Çfarë është e ndryshme nga single malt whiskey, të përzier uiski?

Ajo përzier [përzier] uiski është uiski i prodhuar në procesin e përzierjes të ndryshme whiskies të ndryshme distilleries. Në fakt, për këtë arsye emri.

Në anën tjetër, single malt whiskey, [single malt whiskey] uiski bërë në një mënyrë të veçantë distillery. Ka detaje të tjera, por më e rëndësishmja është vetëm se.

Читайте также:  Rajoni i Speyside, lumin Spey dhe uiski.

Në disa pika, në këtë drejtim, [single malt whiskey,ka marrë një masë të njohjes, dhe distilleries filloi të përjetojnë një mungesë e uiski me të mjaftueshme ekspozimit, që është, uiski nuk ishte vetëm kohë të mjaftueshme për të rriten. Ne kemi pak ecur mbi këtë temë, në artikullin në lidhje me ngjyrën e uiski.

Çfarë është odnobochkovy uiski?

Në fakt, odnobochkovy uiski është një nga truket që u shpik nga prodhuesit për të korrigjuar mungesën e mjaftueshme rritur uiski në depot e tyre.

Fakti që single malt whiskey, uiski është prodhuar nga lidhja e [martesa] ndryshme uiskit nga i njëjti grumbull. Nuk përzierjen, përkatësisht në lidhje apo bashkim.
[Shënim: kështu thonë Scots].

Читайте также:  Rajonin E Malësisë. Në fshat peshkimi i Fittie.

Të trajnuar posaçërisht njerëz “të lidhur” të ndryshme të mostrave dhe për të prodhuar rezultatin e dëshiruar. Nga rruga, shumë prestigjioz e profesionit. Kështu, kur lloje të ndryshme të uiski në një nga palë të ishte banale të mjaftueshme, u vendos për të shitur uiski nga një fuçi jo e lidhur atë në të gjitha.

Marketing [odnobochkovy uiski]

Është e qartë se çështjet e marketingut të gjitha nën pretekstin e, të themi, dhe i tillë ishte ideja. Në shpirt: ne duam që ju të provoni këtë pije në atë mënyrë. Në fakt, është e qartë se kjo është vetëm një mashtrim. Shumë shpesh, në këtë ditë të këqija, të vrazhdë, të papritur.

…por unë pranoj në të njëjtën kohë, jo gjithmonë. Si një shëmbull i gjallë i një të madhe të mostrës nga një e madhe distillery Benrinnes:

Читайте также:  Ngjyra e uiski.

Një shqyrtim të detajuar të Benrinnes 12

Në këtë rast është e rëndësishme për të kuptuar se uiskit nga i njëjti grumbull, por nga të ndryshme fuçi mund të ndryshojnë. Për këtë arsye, është e rëndësishme të dini numrin e fuçi. Ky informacion duhet të jetë në dispozicion direkt në shishe tv.

Lexoni kritikat e uiski në këtë faqe: KOMENTE UISKI.