WHISKY PORTAL : ВИСКИ : ИНФОРМАЦИОННЫЙ ПОРТАЛ

From the Blog

IPA në uiski fuçi.

…Unë duhet të them se revolucionet janë të ekspozuar ndaj shumë fusha të pijet në këtë planet. Edhe pse jo aq shumë revolucione si normale proceset evolucionare. Kjo nuk është gjithmonë diçka e shpejtë dhe mahnitëse. Megjithatë, unë duhet të pranoj se fundit vëzhgimit, I zhytur në një dritë shoku.

Zanati i birrarisë birrë është shpesh e moshës në fuçi uiski burbon dhe uiski. Kemi diskutuar kohët e fundit si distilleries punë të ndryshme me fuçi për të arritur rezultate në industri. Imagjinoni habinë time kur pashë foto. Unë pashë uiski Glenfiddich në pyesësh birrë IPA.

Kjo është fantastike.