WHISKY PORTAL : ВИСКИ : ИНФОРМАЦИОННЫЙ ПОРТАЛ

From the Blog

DISTILLERY

…kjo është një listë e distilleries kam vizituar. Lista është përditësuar vazhdimisht. Unë duhet të them, unë nuk kam asnjë qëllim për të përshkruar distillery në detaje. Të dhënat historike është ndryshuar me kalimin e kohës, dhe të Wikipedia-s distilleries kam krijuar vetëm një herë. Prandaj, në këtë seksion për secilin prej tyre ka disa foto, përshkrim i shkurtër, dhe, natyrisht, lidhjet e produkteve.

Dufftown
 

Glendullan

Glenfiddich

Mortlach

Strathisla

Teeling

Tomatin