WHISKY PORTAL : ВИСКИ : ИНФОРМАЦИОННЫЙ ПОРТАЛ

From the Blog

Çfarë është e tremujorit të pyesësh?

…një mostër nga Skoceze distillery Laphroaig është e moshës më tej në të ashtuquajtura tremujorin casks. Kjo është pak e çuditshme në kërkim fuçi. Marrë disa ndarjet nga të zakonshme fuçi dhe të lidheni përsëri. Ajo kthen një lloj druri tub.

Duke folur teknikisht, e pjekur në casks është më e shpejtë. Historikisht, ky lloj, ose më mirë, një formë e fuçi, shpjegohet nga fakti se ajo ishte më e lehtë për të drag mushka. Dy fuçitë ishin të lidhura me litarë dhe që ngrihet në anën e pasme të kafshëve. Gjatë fuçi-tuba të varur nga të dyja anët.

Detajuar shqyrtim: Laphroaig Tremujorit të Pyesësh

Рейтинг@Mail.ru