WHISKY PORTAL : ВИСКИ : ИНФОРМАЦИОННЫЙ ПОРТАЛ

Peat uiski.

…modës peaty single malt whiskey, [malt whiskey, peated, vetëm Uiski uiski është mjaft fenomen interesant. Çfarë lloj Uiski me një tym? Çfarë lloj Uiski me një tymosur? Dhe më e rëndësishmja: si uiski merr e peat aromë? Nuk është sekret se një rol të rëndësishëm në perceptimin e pi luan[…]

Детали »

Odnobochkovy uiski.

…Pyes veten se çfarë single malt whiskey, uiski [single malt whiskey], është, në një kuptim, një shpikje moderne. Në faqet e historisë, ai pati kohët e fundit. Përzier uiski dhe single malt whiskey Për një kohë shumë të gjatë uiski është prodhuar vetëm nga përzierja [përzierja], dhe pastaj single malt[…]

Детали »

Pa filtër uiski.

…në Përgjithësi, teknologjia e prodhimit të uiski është shumë zbavitëse dhe të gjithë rreth dridhura filtruar uiski është një larmi të madhe të mosmarrëveshjeve. Disa argumentojnë se uiskit sigurisht që ju dëshironi për të filtruar. Të tjerët argumentojnë se nëse uiski është i filtruar, shijen e saj është shumë e[…]

Детали »

Fuçi sherry. [Sherry casks.]

…e Scots filloi të përdorë fuçi nga nën sherry për plakjen uiski, një kohë të gjatë më parë, domethënë në 18 shekulli. Pse është sherry? Çfarë osobennogo në këto fuçi? Le të përballen me atë. Uiski fuçi dhe sherry Ne duhet të fillojë me faktin se Scots si sherry tv.[…]

Детали »